Ana Sayfa » , , , , » Telefonunuzu Kemerinizle Şarj Edebilirsiniz

Telefonunuzu Kemerinizle Şarj Edebilirsiniz

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Tuesday 25 November 2014 | 12:20

Teknoloji aldı başını gidiyor!
Teknolojik cihazları çılgınca kullandığımız şu günlerde, özellikle de akıllı telefon sahipleri gün geçtikçe artan şarj sorununu kemerleriyle çözebilecek. Tahmin edeceğiniz üzere kullanımı basit, tek yapmanız gereken telefonunuzu kemerinize bağlamak ve şarj olmasını beklemek

XOO Belt (XOO kemer) proje adıyla, Indiegogo'da görücüye çıkan bu kemerin bataryası, kemer tokasında gizlenmiş. 2100mAh'lik bataryaya sahip bu kemer, ihtiyaç anında can simidi görevi görmek için tasarlanmış durumda. Merak ediyorsunuz duyabiliyorum, kemerin piyasaya çıkış tarihi önümüzdeki temmuz ayı olarak lanse edildi.

Merak edilen bir diğer konu ise fiyatı elbette. Belki de tek dezavantajı bu, yani etiket fiyatı şimdilik 125 dolar. Ha! birde, bir çok kişinin ayı kemeri takacak olması da dezavantaj sayılabilir.

Özetlemek gerekirse, şu an için piyasa da bulabileceğimiz 'powerbank'lerin yerini günlük hayatta olmazsa olmazlarımızdan kemerlerin, bataryalı modelleri alacak gibi duruyor. Bu sayede hem şıklığımızdan ödün vermemiş olacağız, hem de acil durumlara karşı her an hazırlıklı olabileceğiz.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..