Ana Sayfa » , , , , » iPhone sahipleri, telefonunuzun hapını unutmayın!

iPhone sahipleri, telefonunuzun hapını unutmayın!

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Wednesday 26 November 2014 | 09:43

Şu an için sadece bir konsept ama ileride ne olur bilinmez!
Sitemizi yakından takip eden kullanıcılarımız hatırlayacaklardır, bundan önceki yazımızın  içeriği akıllı telefonlara şarj desteği ile ilgiliydi. Bu soruna her geçen gün yeni bir çözüm arayışı geliyor ve bu çözüm arayışı da haliyle ilginç fikir ve tasarımların oluşmasına yol açıyor. İşte yine ilginç bir fikir ve bu kez sadece iPhone sahiplerini ilgilendiriyor. Bir çok farklı marka ve ebatta powerbank ve şarj kitleri bir şekilde ihtiyaç giderse de, bu şarj kitlerinin ebatça büyük olması kullanıcılar için pek ergonomik olmadığı aşikar. Bu durum, Tsung Chih-Hsien adındaki bir tasarımcının gözünden kaçmamış olacak ki, hap boyutunda bir şarj kiti geliştirmiş. Red Dot tasarım ödüllerinin sahibi Mini Power adındaki konsept cihaz, piyasadaki bataryalara çok farklı bir bakış açısı getirecek gibi duruyor.

Üç farklı kitten oluşan hap görünümlü iPhone pilleri, yani gerçek adıyla bu Mini Power’lar, iPhone sahiplerine iki, dört ve altı saatlik bir ek süre kazandırabilecek. Biraz daha açmak gerekirse, 2HR olan bir hapı telefona taktığınızda şarj sürenize ekstra iki saat kazandırmış olacaksınız. Aynı şekilde 4HR olan hap, dört saatlik bir şarj süresi sunuyor. Tabi ne demiştik, bu haplar henüz bir tasarımdan ibaret, elimizde sadece konsept çalışması var.

Son kullanıcıya ne zaman ulaşır orası kesin olarak bilinmese de, biz bu haberin takipçisi, sizlerin de gözü kulağı olmaya devam edeceğiz. Lafı fazla uzatmadan, iPhone’lara reçete yazıldı! Aman ha haplarını ihmal etmeyelim. :)

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..