Ana Sayfa » , , , » Kendi Duvar Kağıdını Oluştur

Kendi Duvar Kağıdını Oluştur

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Wednesday 20 August 2014 | 11:44

Ücretsiz, güzel bir program
Bazen telefonunuza veya duvar kağıdı uygulamasını kabul eden herhangi bir cihaza duvar kağıdı bulabilmek dünyanın en zor işi olabilir. Bildiğiniz üzere piyasadaki onlarca site sizlere kimileri ücretli, birçoğu da ücretsiz wallpaper (duvar kağıdı) görselleri sunmakta ama çoğu zaman duvar kağıdı arayışı uğruna saatlerinizi harcarsınız, sonunda elinizde bir iki güzel görsel, sonrasında onları bile beğenmeme ihtimaliniz her zaman var. En azından benim başıma gelen şey hep bu.

Bu yazımda becerilerinizi kullanarak kendi duvar kağıtlarınızı nasıl oluşturabileceğinizden bahsetmek istiyorum. Bu arada yukarıda bahsi geçen duvar kağıdı oluşturma uygulaması şu an için iPhone ve iPad’ler için geçerli.

Neyse, hemen App Store’a girin ve Crystal Wallpaper uygulamasını indirin. Uygulama için para ödemenize gerek yok. Uygulamanın size sunduğu soyut görselleri kullanarak çok güzel duvar kağıtları oluşturma şansınız var. Ama uygulama içerisinde daha profesyonel görsellere ulaşmak isterseniz bir miktar parayı gözden çıkarmanız gerekebilir.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..