Ana Sayfa » , , , » iPhone 6, Holografik Ekran ve Klavye

iPhone 6, Holografik Ekran ve Klavye

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Tuesday 11 March 2014 | 14:17

Holografik klavye ve yeni iPhone 6 
Apple'ın çok yakın zamanda geniş ekran bir iPhone 6 ile piyasaya çıkacağı ve bu modelin tuş takımının (4 adet pico projektör kullanılacak) holografik özellikler taşıyacağı, bu sıralar teknoloji piyasasında herkesin dilinde. 

Bir diğer ses getirecek söylenti ise Apple'ın yeni çıkaracağı ürün olan iPhone 6 'nın bir monitöre bağlanması, mouse girişine izin vermesi ve klavye desteği sağlaması koşuluyla masaüstü bilgisayar gibi kullanılabilecek olması.

Bunun yanında Apple'ın, 4,8 inçten 6 inçe kadar uzanan bir yelpaze içinde, daha büyük ekran denemeleri üzerinde çalıştığı da bilinmekte. Samsung Note 3 de dahil bir çok akıllı telefonun 4 inçten daha büyük ekranlara sahip olduğu hesaba katılırsa, Apple'ın 4.8 inç ve üstünü dikkate alması büyük olasılık.

Daha büyük ekran, daha yüksek çözünürlük ve farklı ekran ölçüleri anlamına gelir ve işte bu noktada bir diğer söylenti de iOS 8 altyapısının hazırlık aşamasında olduğu. iOS 8 geliştiricilerinin yapması gereken, bu yüksek çözünürlükleri ve ekran oranlarını destekleyebilecek bir sistem geliştirmek. 

iPhone 6, Çıkış Tarihi

Uzmanların görüşüne göre en iyi ihtimalle ürün bu sene Eylül ayında piyasada olacak. iPhone modellerinin piyasaya sürülüş tarihlerine bakarsanız, her senenin son aylarının Apple firması için ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz. 

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..