Patron Mutlu Son İstiyor (2014)

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Friday 17 January 2014 | 03:01

Kapadokya, doğal bir film platosu......
Tolga Çevik yazıyor, oynuyor, güldürüyor, hüzünlendiriyor. Her şey bir arada. Bu arada Türk komedilerinin bir klasiği olan ana avrat sövme geleneği de ortadan kalkmış, yani küfürsüz de bu işler oluyormuş, onu öğrendik. Belki bir iki argo kelime kullanılmıştır ama bunlar hiç göze batmıyor inanın! Alın ailenizi, gidin izleyin bu güzel romantik-komediyi.

Filmin Konusu;

Film boyunca patronundan aldığı talimatlarla yazmaya çalıştığı senaryoya mutlu bir son arayışı içinde olan bir senaristin, komik ve aynı zamanda romantik anlarına tanık oluyoruz. Filmde asabi bir araba tamircisi, çok komik bir taksici (Ersin Korkut) ve ustaların ustası, atçı Arif (Erkan Can) sizleri bekliyor.

Filmin Kapadokya'da çekilmiş olması ayrı bir avantaj çünkü bilmeyenler için söylüyorum, bu bölgeyi doğal bir film platosu olarak gören yüzlerce yönetmenin- yerli, yabancı- gözü kulağı bu sıralar Kapadokya'da. İşte tam böyle bir anda, mekan seçimi çok doğru olmuş. Bununla birlikte filmdeki müzikler çok ama çok yerinde kullanılmış...

Tolga Çevik bana sorarsanız iyi bir komedyen olmasının yanında, çok da iyi bir romantik karakter, bu sebepten bu filme girmeden önce çatlayana kadar gülmek istiyorum klişesini kafanızdan atın. Hiç sıkılmayacağınız, her duyguyu tadında yaşayacağınız bir film "Patron Mutlu Son İstiyor". Ona göre!!!!!

Patron Mutlu Son İstiyor Fragman;

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..