Ana Sayfa » , , , » Gökçe Bilişim Web Teknolojileri

Gökçe Bilişim Web Teknolojileri

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Monday 16 December 2013 | 09:10

web tasarım
Gökçe Bilişim web tasarım şirketinin vermiş olduğu birçok hizmetten bir tanesi de Google Adwords hizmeti olmaktadır. Web tasarım hizmetlerinin yanı sıra şirketler ve kişiler için vermiş oldukları hizmetlerle de, şirketlerin ve kişilerin her zaman yanında yer almaktadırlar. Peki, Gökçe Bilişimin sağladığı Google Adwords hizmeti nasıl işlemektedir. Google Adwords, arama motoru ağında, arama sistemlerinde şirketlerin ve kişilerin reklam verebilmesini sağlamaktadır. Google arama motorunda sağ kösede veya en üstte destekleyici bağlantılar tarzında reklamlarınızın olması Google Adwords sayesinde gösterilmektedir. Arama ortak sayfalarında, sayfa içlerinde belirli yerlerde de sponsor bağlantı şeklinde reklamların da verilmesine olanak sağlamaktadır. Buradaki hizmet tam olarak Google’da arama yapan kişilerin reklamınızın görüntülenmesini sağlamaktır. Sitenizin Google’daki sıralaması ne kadar iyi olursa olsun daha çok hedeflere ulaşılabilmesi için Google Adwords reklam hizmeti şart olmaktadır. Bu reklam sayesinde Google’da arama yapan herkes sitenizin reklamını görebilecektir. İnternet kullanıcılarının %80’ninin Google arama motorunu kullanarak aradığı bilgiye ulaşmasını sağladığını düşünürsek, her 100 internet kullanıcısından 80 i Google arama motoruna giriş yaptığında sizin reklamınızla karşılaşacaktır.

Eğer şirket olarak hedef kitlenizi daha da genişletmek istiyorsanız, Google Adwords’ü tercih etmeniz en doğrusu olacaktır. Gökçe Bilişim web tasarım şirketi de, bu konuda birçok şirkete yardımcı olarak Google Adwords danışmanlığı hizmetini sunmaktadır. Gökçe Bilişimin sağladığı bu hizmet sayesinde, bütçenizi ayarlayabilir, yayınlanmasını istediğiniz farklı reklam çeşitliliği ile farklı kampanyalar yapabilirsiniz. Hatta verdiğiniz reklamlarda hedef bölge seçebilir, coğrafi konum ve yer filtresi ise reklamların yayınlanacak olan bölgelere göre ayarlayabilirsiniz.

Bir diğer Google Adwords avantajı ise reklamınıza tıklama başına ücretlendirilmesidir. Yani Google Adwords sayesinde tıklama başına ücretlendirmeler ile kendi bütçenize en uygun reklam türünü seçebilirsiniz. Google Adwords hizmetinin birçok avantajı bulunmaktadır. Hedeflendiğiniz kitle sizi aradığında anında bulabilecektir. Ayrıca küçük reklam bütçeleri ile tıklama başına ücret ödeyerek reklamlarınız yayınlanır. Vermiş olduğunuz reklamların ne kadar etkili olduğunu kaç kişinin görüntülediğini ve tıkladığını ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz. Google Adwords bu yönüyle birçok şirketin başvurduğu bir hizmet olmuştur.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..