Düğün Dernek Çok Yakında

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 28 November 2013 | 00:03

Çok yakında vizyona girecek güzel bir film Düğün Dernek, en azından ben öyle olacağını düşünüyorum çünkü kadro çok sağlam. Eğer insanları güldürmek, eğlendirmek için donanımınız varsa, tipiniz, mimikleriniz ses tonunuz buna uygunsa siz iyi bir komedyensiniz ve bana sorarsanız İşler Güçler ekibinden de çok iyi tanıdığımız Ahmet Kural ve Murat Cemcir insanları güldürmek için doğmuş çok kaliteli oyuncular.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir
Halen televizyonda izlediğimiz ucuz dizilere baktığım da, İşler Güçler'in neden sonlandığına bir türlü sağlam bir neden bulamasam da, bu kadar kirliliğin içinde sanki belli bir kitleden fazlasına hitap edemeyen bu dizinin yayından kaldırılmasına ve boşta kalan ekibin yine bir şeyler üretebilmesine sevinmiyor da değilim. Nede olsa evlilik programlarının müptelası, romanlardan çalıntı dizilerin hastası bir toplumuz. Biraz özelimiz olsun, azcık farklı olalım değil mi ? Sizlerde İşler Güçler'in bölümlerini youtube'dan takip edenlerden değil misiniz? Hatta aynı bölümü onlarca defa izlediğiniz, 30 saniyelik bir kısmı defalarca başa sardığınız olmadı mı? İşte bu ekip bu filme hayat verecek dikkat!

Neyse, Düğün Dernek filmi dört yakın arkadaş ve bunların ortaklaşa hazırlamaya çalıştıkları bir düğün hazırlığı ve sonrasında meydana gelenleri konu alıyor. Başrollerde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin gibi sinemanın patronlarının yer aldığı bu filme BKM yapım el atmış.

Bu arada Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin seslendirdiği entarisi dım dım yar isimli şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim, birde mümkünse sözlere iyi kulak verin, bence bayılacaksınız.


Düğün Dernek Fragman;

Şu iki dakikalık fragmana baktıktan sonra filmle ilgili epey bir görüş sahibi olacaksınız.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..