Ana Sayfa » , , , , , » Kötü Ruh (2013), kan, vahşet ve korku

Kötü Ruh (2013), kan, vahşet ve korku

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Monday 22 July 2013 | 04:59

Geçenlerde izlediğim çok güzel bir korku filmi “Kötü Ruh”. Şeytanın varlığını, kötü ruhları çok farklı bir boyuta taşımamış aslına bakarsanız, belki yüzlerce kez izlediğimiz korku klişeleri bu filmde de kullanılmış ama inanın bana bu seferki korku yüklü bir film olmuş.


Film Evil Dead serisinin yeniden ele alınmış hali olmasına rağmen diğerleri ile kıyaslandığında, şişirilmiş, abartılı bilgisayar efektlerinin en az seviyede tutulduğu, kan revan içinde bir film. Bunda Uruguaylı yönetmen Fede Alveriz'in payı çok büyük.

Yönetmenin ilk uzun metrajlı deneyimi olmasına rağmen, film bunu hiç ama hiç hissettirmiyor bizlere. Filmin konusu ile bilgi vermek ve filmi berbat etmek istemiyorum, tek söyleyebileceğim bu filmin genel izleyiciye hitap etmeyeceği. Filmde vahşet biraz iğrençlik seviyesine çıkmış durumda ama yanılmıyorsam zaten yönetmenin istediği de tam olarak bu. Belli bir kitleye istediğini vermek.

Bu arada Evil Dead serisini bilenler bilir, pompalı tüfek olmadan, elektrik testere çalışmadan ve ağaçlar sağa sola saldırmadan, bu seriyi çekemezsiniz. İyi seyirler.......

Evil Dead (2013) Detaylar 

Tür : Korku
Süre: 91 dakika
IMDb puanı: 6.6/10
Filmin Türkçesi: Kötü Ruh
Yönetmen: Fede Alvarez

Kötü Ruh (2013) filmi fragman;

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..