Süper bir Korku-Gerilim Filmi

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 20 June 2013 | 10:04

Ziyaretçiler (Strangers), 2008 yapımı bir korku /gerilim. Gerçek bir olaydan esinlenerek hazırlanan bu film, yönetmen Bryan Bertino’nun daha küçük bir çocukken yaşadığı ve oldukça etkilendiği bir olayın senaryolaştırılması aslında.

Olay şehre ve medeniyete oldukça uzakta, etrafı ormanlarla çevrilmiş yazlık bir evde geçiyor. İşin açıkçası film boyunca göreceğiniz tek mekan da bu aslında. Filmin yoğunlaştığı bu ev, klostrofobik duyguyu körüklüyor ve inanın bana filmi izlediğinizde daha iyi anlayacaksınız, yönetmenin mekan seçimi çok yerinde olmuş. Kendinizi en rahat ve en güvende hissetmeniz gereken bir yerde, evinizde, yüzleri tuhaf maskelerle gizlenmiş üç kişi tarafından başlarda taciz edildiğinizi, sonrasında ise hayatınızın en kötü anlarını yaşadığınızı bir düşünün. İşin en kötü yanı ise dışarı ile hiç bir iletişiminiz yok ve bu üç kişi sürekli sizi izliyor.....

Bu sıralar güzel bir film izlemek istiyorsanız bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum. Unutmadan, bu filmin şu anki imdb puanı 6,1 / 10. Filmin fragmanına göz atmadan karar vermeyin, iyi seyirler.


0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..