2013 Makyaj Modası

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 23 May 2013 | 12:01

Kış ayının yerini ilkbahar ayına bıraktığı, güneşin tenimizi iyiden iyiye ısıtmaya başladığı şu günlerde, hepimiz kışlık, kalın kıyafetlerden kurtulmanın keyfini yaşıyoruz.

Kışın kasvetli renklerinden kurtulduk,bahar aylarında doğa ile birlikte vitrinlerinde rengarenk olması keyfimizi yerine getiriyor. 2013 yılı yaz modasında renklerin ve modellerin nasıl olacağı konusunda, etrafa ve özellikle vitrinlere bakarak, bilgi sahibi olabiliyoruz. Peki 2013 yılının yazı için makyaj modası nasıl ?

İşte size birkaç ipucu :

2013 yılı makyaj modası :

  1. Maybelline New York trend uzmanı Elizabeth Chon, bu senenin makyaj trendlerini incelediğinde, olmazsa olmaz ilk kuralın ışıltılı bir cilt olduğunu vurguluyor. Bu sene parlak ve ışıltılı yüzler ön planda olacak. Bu ışıltı ile hem yüzünüzün doğallığını koruyacak, hem de bütün dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Fondöten kullanmaktan çok hoşlanmıyorsanız, bu sene çok moda olan, yüz hatlarınızı belirgin hale getirirken suratınızda ağırlık yapmayan BB Kremleri kullanabilirsiniz.  
  2. 2013 senesine damgasını vuran renklerden dudaklarımızda nasibini alacak. Bu yaz dudaklarda kırmızının koyu tonları, bordoya dönük renkleri çok göreceğiz. 
  3. Kaşlarımız ise gittikçe kalınlaşıyor. İnce kaşlar artık revaçta değil. Kalın kaşlar 2013'ün modası. Eğer kaşlarınızın yeterli kalınlıkta olmadığını düşünüyorsanız, kaşlarınızın rengine uygun bir kaş kalemi ya da kaş rimeli ile kaşlarınızı daha belirgin hale getirebilirsiniz.
  4. Yanaklarda ise doğal bronzluk moda. Aynanın karşısına geçip gülümseyin ve belirginleşen elmacık kemiklerinize doğal tonlardaki bronz bir allık uygulayın.
  5. Gözlerin ise son derece belirgin olması önemli. Koyu renk göz kalemleri ile birlikte dolgun kirpikler, çarpıcı bir görünüm elde etmek için yeterli. Ayrıca daha doğal bir görüntü elde etmek istiyorsanız, göz kapağınızda kullanacağınız aydınlık tonlardaki farlar, doğal görüntünüzü güçlendirecektir. Gözlerinizin daha belirgin olmasını isterseniz koyu kahverengi ve toprak tonlarını kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..