Ana Sayfa » , , » Zaman Makinası mı ? Yalan Makinası mı ?

Zaman Makinası mı ? Yalan Makinası mı ?

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 11 April 2013 | 06:40

Ve en sonunda beklenen açıklama; "Zaman makinası bulunmuştur". Bu açıklama bir kaç gün önce İranlı bir bilim adamından geldi. Bilim adamının iddiasına göre zaman makinası herhangi birinin geleceği ile ilgili yüzde doksansekiz doğruluk payı ile bilgiler verebilecek. Mucit Razeghi, 27, aletin oldukça komplike algometreler kullanarak, söz konusu kişi ile ilgili beş ile sekiz sene aralığında gelecek tahminlerinin çok rahat yapılabileceğini belirtti.

Bu görüntü sizi de gençliğinize götürmedi mi?



Razeghi yaptığı açıklamada icadının bir bilgisayar çantasına sığabilecek büyüklükte olduğunu ifade etti. Ona göre alet sizi geleceğe değil, geleceği ayağınıza getirecek. İran Stratejik Buluşlar Merkezi gibi önemli bir yerde önemli bir pozisyonda (müdür) olan Razeghi ülkesinde sadece bu icatla tanınmıyor. Aslında onun kendi adına kayıtlı 179 tane daha icadı var.

Mucit Razeghi yaptığı açıklamalarda, son icadı zaman makinasının hükümetlere çok fayda sağlayacağını, istenildiği takdirde savaşların, ekonomik dalgalanmaların ve para piyasalarının bu alet ile çok kesin bir şekilde takip edilebileceğini iddia etti.

Zaman makinası bir çok filme konu olmuştur

İslami rejim ile yönetilen İran’da bazı çevrelerden oldukça tepki alan genç mucit, kendisini Tanrı rolünü üstlenmekle suçlayan çevrelerin, hatta aile bireylerinin olduğundan söz ediyor. İran, bildiğiniz üzere bundan öncede uzaya gönderdiği maymunla !!! epey kendinden söz ettirmişti, sonrasında ortaya çıkan iki farklı resim (fırlatma öncesi ve iniş sonrası) oldukça komik ve kafa karıştırıcı görüntüler ortaya koymuştu. Amerika yönetimi de bu konuyu fazlasıyla tiye almış, Amerikan medyası da bu olaya geniş yer vermişti. Bakalım bu seferki tanıtım da nasıl bir yol izlenecek ve hangi resimler ortaya konulacak.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..