Ana Sayfa » , , , , » Facebook Home'u Denediniz mi?

Facebook Home'u Denediniz mi?

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Monday 15 April 2013 | 09:55

Facebook'un Android işlemcilere sahip akıllı telefonlar için geliştirdiği facebook home uygulaması kullanıma sunuldu. Fakat şu an uygulamayı Türkiye'den kullanmak mümkün değil.
Bu uygulamayı kullanabilmeniz için telefonunuzun en az Android 4.0 işletim sistemi ile çalışıyor olması lazım. Yani uygulama Android 4 ve üstü işletim sistemine sahip telefonlar için kullanımı mümkün kılmakta.




Facebook Home uygulaması, diğer uygulamalar ve durum bildirimlerinden de veriler toplayarak, telefonunuzun ana ekranına bildirimleri ve arkadaşlarınızın durum güncellemelerini yansıtıyor. Uygulamada bulunan tek eksik chathead işlevinin bulunmaması. Bu uygulama Google Play mağazasından yükleniyor. Ancak dediğimiz gibi şu an Türkiye'de kullanımı güncellenmedi.

Diğer yandan uygulamanın diğer uygulamalardan durum güncellemelerini paylaşacak olması, kullanmayı düşünenler arasında acaba bir gizlilik ihlali söz konusu olur mu sorusunun düşünülmesine neden oldu. Fakat yapılan bir açıklamaya göre, Home Android UI'ye geçildiğinde güvenlik ayarlarında herhangi bir değişme yaşanmayacak, yani daha önceden facebook uygulamasını kullanıyorsanız, güvenlik ayarlarınız ilk yüklediğiniz şekilde kalacak.

Geçtiğimiz günlerde kullanılmaya başlanan Facebook uygulaması kullanıcılar tarafından pek beğenilmedi. Kullanıcıların yarısına yakın bir kısmı uygulamaya sadece 1 yıldız puan verdi. Uygulamayı beğenip 5 yıldız ile puanlandıranlar ise kullanıcıların sadece % 20 lik kısmı.



0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..