İnternetten para kazanma

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Sunday 3 March 2013 | 01:45

Sizlere oturduğunuz yerden para kazanabileceğinizi iddia eden yeni bir oluşumdan bahsetmek istiyorum. 'Worldprelaunch'. Konuyla ilgili Türkçe ve İngilizce kaynakları incelediğim zaman ortaya ortaya şunlar çıktı;

Bu yeni sisteme verilen isimlere aslında çok da yabanı değilsiniz, Network Marketing (Ağ pazarlama) Multi-Level Marketing (Çok Seviyeli Pazarlama). Sistem şu anda aktif değil, tam olarak faaliyete geçiş tarihini 18 Mart 2013 olarak gösteriyor. Bu tarihe kadar olan bütün üyelikler ücretsiz, bu tarih sonrasında ise 5 dolar vermek zorunda kalabilirsiniz. Sistemin çalışma prensibi oldukça ilginç ! Sisteme üyelik gördüğüm kadarıyla çok ciddi bir ingilizce birikimi gerektirmiyor, hatta resimde gördüğünüz gibi Türkçe dil seçeneğini sunmuşlar, ama sonraki adımlarda ne olur bilemem.





Üyelik sonrası e-mail adresinize gönderilen aktivasyon kodunu onaylayın ve işlem tamam.
Sizinde artık tabiri caizse bir arka ofisiniz ve insanları içine çekmeniz gereken bir websiteniz var. Bunun yanında kendinize ait bir web-siteniz var ise (blog veya word-press tabanlı), üye olduğunuz sitede yer alan tools kısmından kendinize widget kodu seçerek sitenize bannerlar koyup, ağınızı daha kolay pazarlayabilirsiniz.

Her network sisteminde olduğu gibi burada da üye bulmak zaruri fakat bunu size verilecek olan referans linkinizle yapabilirsiniz, bunun yanında ben üye müye bulamam, ne işim olur diyorsanız, ona da bir çare bulmuşlar, sizin üye olduğunuz andan itibaren, yeni üyelerden sizlere bir alt üye havuzu sunulmakta. Özellikle yabancı kaynakları incelediğinizde üye olanların potansiyel kazanç ibarelerinin 100.000 dolarları aştığını fark edebilirsiniz.





Yine yapılan açıklamalara göre eğer birisi vermiş olduğunuz linke tıklar ve sisteme geçiş yaparsa 50$, otomatik olarak üyelik sonrası sizin takımınıza verildi ise 16$ kazanabiliyorsunuz. Birde not düşülmüş, bu paralara erişebilmek için günde en az bir kere olsun sisteme girin, bakın bakalım neler olup bitiyor.


Buyrun size yepyeni bir evden para kazanma tekniği, şu an için belirtilen tarihe kadar ücretsiz, ben yerinizde olsam bu fırsatı değerlendiririm ve ücretsiz üyelik sonrası, ne oluyor ne bitiyor iyice anlamaya başlarım, yüksek meblağlara da kanmayın derim çünkü dikkatinizi çekecektir kazanç ibaresinin önünde birde possible (olası) notu düşülmüş. Bu da bu paraların her şey yolunda giderse sizin olacağı anlamına geliyor ki ben çok ihtimal vermiyorum ama yine de denemekte fayda var. Sakın ha bu gibi hizmetlere çok fazla umut bağlamayın, bunlar gibi onlarcası var ve herbiri bazıları için yeni bir umut biliyorum ama vadedilenler sizi şımartmasın dikkat!!!!  Bu arada birde bu konuyla ilgili hazırlanmış bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bol Kazançlar........







1 yorum:

  1. İnternetten para kazanma konusunda verdiğiniz bilgiler için sizlere çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..