Ücretsiz Antivirüs Programları

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Tuesday 5 February 2013 | 14:29

Tek bir virüsün verebileceği zararları bir düşünün. Bütün kredi kartı hesaplarınıza girilebilir, kimlik bilgileriniz ele geçebilir veya bilgisayarınızdaki çok kıymetli bilgiler saniyeler içinde yok olabilir. Buna engel olabilmek için piyasada oldukça fazla antivirüs yazılımı mevcut, fakat bildiğiniz üzere bunlara çoğu zaman yüksek rakamlar ödemeniz gerekebilir fakat unutmayın ki piyasada ücretsiz olarak elde edebileceğiniz onlarca virüs programı da mevcut ve inanın bazıları tonlarca para ödediğiniz yazılımlara kafa tutabilecek durumda. Şimdi bunlardan birkaçını sizlerle paylaşmak istiyorum.

AVG Anti-Virus
Bence piyasadaki en iyi ücretsiz ürün. İçeriğinde e-mail tarayıcısı, link tarayıcısı, programlanabilir tarama özellikleri ve casus yazılımlara karşı tarayıcılar mevcuttur. Ve tabi daha birçok farklı özellikler mevcuttur. AVG Anti-Virus Windows 7, Windows Vista, Windows XP ve Windows 2000 ile uyumludur.


Avast! Antivirus
Windows 7, Windows Vista, Windows XP and Windows 2000 ile uyumlu olan bu program da bu listeye girmeye hak kazanmıştır. Bu ürünün en önemli özelliklerinden birisi de daha önce tanımlanmamış virüsleri ve kötü yazılımları çok başarılı bir şekilde tanımlayabilen bir sisteme sahip olmasıdır.


Microsoft Security Essentials
Diğer firmalara bakıldığında microsoft bu işte oldukça yeni ama bence çok ama çok başarılı. Bence bu programın en keyifli yanı aşırı kolay kullanımı. Bu ürün Windows 7, Windows Vista ve Windows XP ile uyumludur. Saatin yanındaki küçük ikon yeşil ise sıkıntı yok, kırmızı ise aman dikkat, turuncu ise bilgisayarı tarasan fena olmaz, belki de korunmuyor. İşte size program dili.

Aslına bakarsanız daha çok yazıp sizleri sıkmak istemiyorum, çünkü biliyorum ki  hizmetler aşağı yukarı birbirine çok yakın ama bana sorarsanız siz benim listemdeki ilk üçe biraz daha yakın olmaya çalışın.

İşte size birkaç isim daha;

 *Comodo Antivirus
 *Avira AntiVir Personal
 *Panda Cloud Antivirus
 *Immunet Protect
 *digital-defender Antivirus
 *PC Tools AntiVirus


0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..