Ana Sayfa » , , , » Financial Times ve Felaket Senaryoları

Financial Times ve Felaket Senaryoları

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Sunday 13 September 2015 | 05:03

financial times pkk hdp
küstah, yanlı ve provakatör!
Milyonlarca insanın okuduğu veya en azından varlığından haberdar olduğu bir gazete Financial Times. Bana bu gazeteyi nasıl bilirsiniz derseniz, medeniyet beşiği sayılabilecek İngiltere'nin yüz karası, insani olaylara ve teröre fazlasıyla yanlı tavır takınan, hükümetlere ve kuruluşlara felaket senaryoları hazırlayan bir yayın organı demekle yetinirim. Bence yöntemlerini bilenler için bu yorum yeter de artar bile......

Gazete Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili en son yazısında HDP'nin PKK'dan bağımsız ve ayrı olduğunu iddia ediyor ve ekliyor; "Ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak, ya da şehirler havaya uçacak." A'dan Z'ye provakatör bir yazıyı kaleme alan Finacial Times, yukarıda da belirttiğim gibi felaket senaryolarına bir yenisini ekliyor. PKK'nın taşeronluğunu yapan HDP, PKK'dan bağımsız bir parti olamaz, olamayacaktır. Alın size HDP'den farklı sesler, yorumu sizlere bırakıyorum!
  • HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan: “PKK sizi tükürüğünde boğar.” ,
  • HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ: "Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz.” 
  • HDP’liler genel kanı: Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yapılan operasyonlar Devlet terörü, şehit olan şanlı Türk askerleri ise etkisiz hale getirilen unsurlar. 
  • HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan: (Köy Korucularına sesleniyor) "Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi (kalaşnikof silahı) size çevirmesini çok iyi biliriz." 
  • HDP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Pervin Buldan: “PKK bir terör örgütü değildir.” 
  • HDP Şırnak Milletvekili Feyyaz Sarıyıldız, PKK’ya silah teslimatı yapacağı belirlenen bir aracın içinden çıkmıştır ve dokunulmazlığı sayesinde kurtulmuştur. 
  • HDP zihniyetli bazı siyasetçiler ve internet kahramanları: "Devlet, Doğu'da sivil halkı katlediyor"
Dikkat Dikkat! PKK’nın lastik içine yerleştirdiği patlayıcının sebep olduğu patlama sonrasında 12 yaşındaki bir çocuk bir elini ve ayağını kaybetti.....(13.09.2015)

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..