Ana Sayfa » , , » Sony'den Akıllı Ampul

Sony'den Akıllı Ampul

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Friday 15 May 2015 | 10:31

Sony, kendi ürünleri de dahil piyasadaki teknolojik birçok ürünle karşılaştırıldığında, gerek kullanım alanı, gerekse barındırdığı özelliklerle diğer bir çok ürüne fark atabilecek yeni bir LED ampul ürettiğini açıkladı. Bu ampulü sıradan ampullerden ayıran en önemli özelliği, akıllı telefonlar ile yönetilebiliyor olması. Sony'nin yeni LED ampulünün üzerinde bluetooth hoparlör bulunuyor ve hoparlörün sesini akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz uygulamayla dilediğiniz gibi ayarlamak mümkün.
akilli led ampul

Doğrusu kulağa tuhaf gelebilir fakat radyo, televizyon vb. herhangi bir şeye ihtiyaç duymadan evin her köşesinde, akıllı telefonlarınızdaki dijital müzik arşivinize ulaşabileceksiniz. Eminim şimdi kulağa daha hoş geliyordur.

Alışılagelmiş olarak ilk olarak 23 Mayıs'tan önce Japonya'da piyasaya sürülmesi beklenen ürünün fiyatı ise 23.880 Japon yeni, yani yaklaşık olarak 540 TL ye tekabül ediyor. Tabi ki bu fiyat Japonya için geçerli. Ülkemizde ise vergiler ve diğer giderleri de hesaba katarsak, zaten tuzlu olan fiyatın daha da artacağını kestirmek zor değil.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..