Ana Sayfa » , , » En iyi bakım kremleri

En iyi bakım kremleri

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Friday 15 May 2015 | 14:19

Mucize Krem burada, Yaşlanmaya son! Bu krem 2 haftada kırışıklıkları yok ediyor! Ne kadar inandırıcı geldi size? Hiç değil mi? Haklısınız. 2 haftada kırışıklıkları yok edecek bir krem günümüzde ancak derinizde kalıcı hasarlar bırakacak, kanserojen içeren, tamamen sentetik aktifler ile mümkün olabilir.

en iyi bakim kremleri
Resim yazısı ekle
Halbuki yaşlanma böyle bir süreç değildir. 2 hafta da yaşlanmıyoruz ki, 2 hafta engelleyip kırışıklıkları giderelim. Yaşlanma 25 yaşından itibaren başlayan doğal bir süreç. Bu süreci yavaşlatmak elbette ki elimizde, ama bu sentetik ürünlerle değil, tamamen doğal, bitkisel kırışıklık kremi ile olmalı. bu doğal ürünlerde kullanım aylar boyunca devam eder, ama bu sizi korkutmasın, piyasadaki doğal kırışıklık kremi modelleri, sentetiklere oranla çok daha ucuzdur. Bu durum sivilce maskesi için de geçerli. yüzünüzdeki sivilceleri doğal ürünlerle yok etmelisiniz.

Unutmayın, herkes yaşlanıyor. Sağlığınızı hiçe sayıp suni ürünler kullanmayın. Yaşlanmayı geciktirici ürünler kullanırken Paraben, SLS kullanılmayan kırışıklık kremi edinin. Ayrıca Ecocert sertifikalı ham madde kullanan kozmetik markaları, ayrıca tercih sebebiniz olsun...

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..