13 Sins (2014)

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 1 May 2014 | 02:08

13 Sins (On üç Günah) Filmin Konusu

Kurgusu, senaryosu güzel bir film 
Hiç bilmediğiniz bir numaradan birinin sizi aradığını düşünün. Bu kişi sizinle ilgili en küçük detayları bile biliyor olsun ve siz şehirden onlarca kilometre uzakta aracınızın içindeyken bile neler yaptığınızı görebilsin. Sonra tam siz işten kovulmuş, beş parasız, evlilik arifesinde olun ve bu telefondaki kişi size milyoner olmayı teklif etsin. Milyonerliğe giden yolda tek yapmanız gereken, size teklif edilen 13 oyunu başarıyla bitirmeniz ve bu oyunlarla ilgili ağzınızı sıkı tutmanız. Peki baktınız oyun hoşunuza gitmedi, o halde çıkın gitsin, gitmekte sonuna kadar özgürsünüz ama o zamana kadar kazandığınız binlerce dolar çöpe........

İşte bu noktadan sonra seçilen karakterlerin, para için neler yapabileceğine ve pisliğe bulaştıkça işlerin nasıl daha da kötüye gittiğine tanık olacaksınız. Demek istediğim bir sineği öldürmek ve onu ağzına atmakla kazanabileceğin binlerce dolar, bu filmde milyoner olmana yetmiyor. Birilerin uzuvlarını kesmelisin ki milyona daha çok yaklaş....Peki ya en son oyun olan 13. oyun?

Korku-gerilim tarzındaki 88 dakikalık bu film, şu an için IMDb'den 6,2 puan almış. Bana sorarsanız güzel bir film izlemek, iyi zaman geçirmek istiyorsanız bu filmi kaçırmayın, ama kan ve vahşet sahnelerinden biraz rahatsız olabilirsiniz dikkat!


0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..