Sevgiliye En Güzel Hediye

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Friday 25 April 2014 | 07:24

Sevgilimize hediye seçimi yapacağımız zaman onların hoşuna gidebilecek, onların sevdiğine inandığımız şeyleri, daha ilk günden düşünmeye başlarız. Hep akıllarda benzer sorular oluşmaktadır. Acaba ne alabilirim? Hediye seçimi gerçekten kolay bir şey değildir. Eğer bu konuda tecrübeli değilseniz seçim yapmakta da bir hayli zorlanacaksınız. Çünkü her insanın alamayacağı veya alabileceği türden hediyeler vardır. 
Sevgiliye Hediye Alırken Dikkat!
İlk zamanlar sevdiğiniz parfüm, takı, aksesuar, kıyafet gibi hediyeler seçebilirsiniz. Ancak zaman geçtikçe çok daha özel hediyeler bulmalısınız. Daha çok özel tasarımcı ucuz hediyeler alın. Pahalı hediyeler hiç bir zaman karşı tarafı etkilemez. Aslında her insan sevdiğinden gelen en ufak bir adımı bile unutamaz. Bundan dolayı kendinize has yaratıcı fikirlerle sevdiğiniz insanın karşısına çıkmanız daha mantıklıdır. Eğer bireysel yetenekleriniz varsa sevgilinize kendinizin yaratacağı bir hediyeyi armağan edebilirsiniz. Böyle bir hediye onu çok sevindirecektir. Onun için bu tarzda bir hediyeyi düşünmeyi hatta yaratmayı unutmayın. Bu tarzda bir sevgiliye özel hediye onu çok ama çok sevindirecektir.
Sevgilinize hediye seçimi yaparken onun sevebileceği ve onların hoşuna gidebilecek bir seçim yapmanız çok doğru olacaktır. Yıl dönümü hediyesi alacaksanız kesinlikle çok daha duygusal romantik bir hediye düşünmelisiniz. Hoşlanmayacağı ve sevmeyeceği türden hediyeleri almayıp, o tarz da hediyelerden tamamen uzak durmalısınız. Sevdiğiniz insan bir takım tutuyor ve fanatik ise; kesinlikle onun sevmediği takım için şaka maksatıyla da olsa böyle hediyeleri almayın. Bu tarz yaklaşımlar aranıza soğukluk girmesine neden olabilir. Özellikle erkekler bu tarz hediyelere bayılır. Bazen değişiklik yaparak sevdiğiniz insana elinizde çiçeklerle gidebilirsiniz. Bunu bir bayanın yaptığını düşünün, çok enteresan olurdu değil mi? 

Yaratıcılık sizin elinizde siz niye yapmayasınız.. Bu hem aranız da çok esprili, hem de unutulmazlardan olacaktır. Yıllar geçse bile böyle yaptığınız özel davranışlar daima hafızalarda büyük yer kaplar. Hediye seçiminde daima kendiniz olmalı, bütçenizi aşmamalısınız. Bütçenize uygun hediye alırken bol bol dikkat ediniz ki sonrasında da kolay kolay sorun yaşamamış olursunuz.

Hediye seçimi için size farklı bir örnek vermek gerekirse, buna sevgili kitabı sitesindeki foto kitap türlerini verebilirim. Foto kitap hediyesi onun hem fotoğraflarını kullanabileceğiniz hem de sevgilinize özel yazılar hazırlayabileceğiniz tarzda bir hediye olacaktır. Bunun için böyle bir hediye, klişeleri aşmış çok farklı ve yerinde bir hediye olacaktır.



0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..