300: Bir İmparatorluğun Yükselişi Yeni Fragmanı Yayımlandı

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Friday 6 December 2013 | 13:05

Burası Sparta!… Evet Frank Miller'in "Ateş Geçitleri" adlı romanından uyarlanan ve Zack Snyder'in yönetmenliğini yaptığı Spartalı'ların mitolojik destansı kahramanlıklarına tanıklık ettiğimiz "The 300 Spartans" (300 Spartalı), bundan 7 yıl önce vizyona girmiş, gerek görsel efektleri gerekse şiirsel anlatımıyla gişede büyük başarı sağlamıştı. Sparta Kralı Leonidas'ın önderliğinde ki, tek işleri savaşmak olan 300 cesur askerin devasa Pers ordusuna karşı, 'Thermopylae' geçidinde verdikleri destansı mücadeleyi konu edinen film, kullanılan teknoloji sayesinde izleyenlere görsel bir şölen deneyimi sunmuş ve beklentileri fazlasıyla karşılamıştı.

İşte bu başarı, beraberinde acaba devam filmi gelir mi sorusunu gündeme getirmişti. Nitekim geçtiğimiz yaz aylarında filmin devamının geleceği ve yeni filmin adının ise "300: Rise of an Empire" (300: Bir İmparatorluğun Yükselişi) olacağı haberi, filmin hayran kitlesini sevindiren bir gelişme olmuştu. "300: Rise of an Empire", Kral Leonidas'ın ölümü üzerine Atinalılar ile Xerxes önderliğindeki Pers'lerin karşı karşıya geldiği büyük Artemis savaşını konu alacak.

Yönetmenliğini Noam Murro'nun yapacağı "300: Rise of an Empire"ın oyuncu kadrosunda Eva Green, Hans Matheson, Rodrigo Santoro, Jack O'connell, Andrew Tiernan gibi ünlü isimler yer alacak. Fragman konusunda cömert davranan yapımcılar, çekimlerinin tamamlanmasına az bir süre kalan filmin son fragmanını yayımladılar. Unutmadan belirtelim film, dünya genelinde 5-6-7 Mart 2014 tarihlerinde vizyona girecek. Ülkemizde ise ne zaman vizyona gireceği henüz kesinlik kazanmış değil.

Mitolojiye ve çizgi roman türüne ilgi duyuyor ve birde sıkı bir sinema takipçisiyseniz "The 300 Spartans" ve devam filmini muhakkak izlemenizi öneriyoruz. "300: Rise of an Empire" ile ilgili gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Fragmana aşağıdan bakabilirsiniz.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..