Ukash Kart Nerelerde Kullanılır

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Wednesday 13 November 2013 | 09:36

Kişisel bilgileriniz artık güvende
İnternette yapılan alışverişlerde insanlar pek çok problem yaşadığı için, çeşitli ödeme yöntemleri de gelişmeye başladı. Sanal alışverişlerde en çok kredi kartı ile ödeme yöntemi kullanılmaktadır. Ancak bu ödeme sisteminde binlerce insan kişisel bilgilerinin başkaları tarafından ele geçirilmesi nedeniyle mağduriyetler yaşamıştır. Kart bilgileri çalınmış ve dolandırılmışlardır. Bu yüzden dünyada artık kişisel bilgilerin kullanılması gerekmeyen ukash kart ödeme sistemi, kredi kartı ile ödeme sisteminin yerini almaya başlamıştır.

Ülkemizde de yeni yeni tanınmaya ve kullanılmaya başlanan bu ödeme sistemi şu andaki en güvenli ödeme sistemidir. Ukash kartın en önemli özelliği ihtiyacınız miktarda yükleme yapabilmenizdir. Aynı zamanda ancak yüklediğiniz miktar kadar harcama yapmakta ve limit aşımı gibi endişeler yaşamamaktasınız. Ukash karta dilediğiniz miktarda yükleme yapmaktasınız. Yükleme işlemi o günün euro kuru üzerinden yapılmaktadır. Yüklediğiniz miktar karşılığında size şifre verilmekte ve bu şifre ile internette alışverişlerinizi yapmaktasınız.

Ukash kartınızı alışveriş sitelerinde, şans oyunları sitelerinde ve anlaşmalı tüm alışveriş sitelerinde kullanabilmektesiniz. Şans ve oyun sitelerinde para kazanmış olabilirsiniz. Bu durumda paranız ukash kartınıza yüklenebilir ve siz daha sonra bu miktarı bozdurarak kullanabilirsiniz. Ukash kart bozdurma işlemi de tıpkı satın alma işlemi gibi o günün ve hatta o saatteki euro kuru üzerinden yapılmaktadır.

Ukash kart nasıl bozdurulur konusunda bilginiz olamayabilir. Çünkü bu sistem ülkemiz insanları için yeni bir sistemdir. Bu yüzden ukash satış sitelerinin canlı destek hatları bulunmakta, ve sizi yönlendirmektedir. Size o günün kur değerleri hakkında bilgi verilmekte ve küçük bir komisyon kesilerek paranız verdiğiniz hesaba yatırılmaktadır. Ukash kart sitemiz 7/24 hizmet vermekte ve müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu her saatte satış ve bozdurma işlemlerini gerçekleştirmektedir.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..