Ceset (2012), Bir İspanyol Başyapıtı

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Monday 30 September 2013 | 04:22

Bazı filmler vardır, dört beş arkadaş birden izlersiniz, herkes ben bu olayı çözdüm diye hoplar zıplar ama aslında herkes farklı sularda yüzüyordur. İşte bu film bana sorarsanız bu tip polisiye gerilim filmlerinin en iyilerinden bir tanesi.

Filmin Konusu:

Oldukça genç ve zengin bir kadın olan Mayka, genç kimyager kocasıyla ne kadar aşk evliliği yapmış gibi görünse de işin aslı çok daha farklıdır. Kocasını ve hayatındaki diğer herkesi kontrolü altında tutmayı seven zengin iş kadını ve genç kocası arasında bir şeyler yanlış gitmektedir. Genç kimyager bir yolunu bulup, karısını ortadan kaldırmalı, bütün servete konmalı ve bu işten hiçbir ceza almamalıydı.

Morgda geçen dakikalar, cinayet masası, polisler, bolca aksiyon ve en sonunda hepinizi şok edecek bir son. Bu filmi Amerikan yapımı emsallerinden ayıran en büyük özellik, Amerikan filmlerinde yer alan karmakarışık kurguların aksine (sırf izleyiciler kendini daha akıllı hissetsin diye), bu filmde yer alan daha net dönüşler.

Bunların yanında, İspanyol oyuncuların işlerini oldukça ciddiye aldıkları kesin, aksi halde senaryo ne kadar iyi olursa olsun acemi bir kadroyla bir filme kendinizi bu kadar kaptırmanız mümkün değil.

Ceset 2012 (El cuerpo) Film Detaylar

Tür: Gerilim
Süre: 108 dakika
Oyuncular:  José CoronadoHugo SilvaBelén Rueda
IMDb: 6,8/10
Yönetmen Oriol Paulo
Ülke: İspanya

Filmin altyazılı fragmanı;

1 yorum:

  1. Sonu bu kadar ters kose bir film izlememistim, elinize saglik super bir yorum olmus...

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..