Ana Sayfa » , , , , » iPhone Light için geri sayım

iPhone Light için geri sayım

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 1 August 2013 | 06:34

Sizlerde ucuz bir iPhone'un neye benzeyeceğini merak edenlerdenseniz, sorununuz cevabını bu yazıda bulabileceksiniz. iPhone serisinin yoluna 5S ile devam edeceği düşünülürken, ortalıkta ucuz iPhone söylentileri dolaşmaya başladı bile.


Yeni modelin iPhone Light (hafif) olarak adlandırılacağı söylentiler arasında. Telefondaki en büyük değişiklik ise rengarenk plastik kapaklar. Metal aksamların yerine kullanılacak bu renkli plastik kapaklar telefona oldukça sevimli bir hal katacak gibi. Ağır abilerin pek hoşuna gitmeyecek bu durum, inanıyorum ki bu telefona sahip olmayı isteyen ama parası çıkışmayan bir grubu (ben de dahil) çok mutlu edecek.

Bu yeni telefonun 8.5 mm kalınlığında olması beklenirken, İOS 7 işlemciyi (Apple mobil yazılımın en sonuncusu) kullanması da olası.


Piyasa da dolaşan ve Apple iPhone Light'a ait olduğu iddia edilen video.......


Bu arada söylentiler arasında birkaç detay daha mevcut. Bunlar arasında telefonun 6 Eylül gibi piyasada olacağı ve yeni çıkacak telefonun özelliklerinin fiyatıyla kıyaslandığında yerinde olacağı ama klasik iPhone kullanıcılarını biraz üzebileceği de var.

1 yorum:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..