Görülmeyenle iletişim

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 29 August 2013 | 05:52

Medyumlara inanır mısınız bilmem ama şu anda dünyanın bir çok yerinde özellikle ABD’de medyumların emniyet birimleriyle beraber çalıştıklarından haberiniz var mı? Neyse ister inanın ister inanmayın, dünya üzerinde milyonlarca insan onlardan medet umuyor.

Aslına bakarsanız, yaygın bir görüşe göre her insan bir medyum olarak doğar ama göremediğimiz varlıklarla iletişim becerilerimizi geliştirme gibi bir çabamız olmadığından, var olan duyusal becerilerimizle bu işi beceremiyoruz. Bu da bizleri bu işe kendini adamış olan gruptan, (gerçek) medyumlardan ayırıyor.

Kimdir bu doğuştan medyumlar?

İşte bu grup, aynı hayvanlarda olduğu gibi insanüstü algılara sahip olanlardan oluşuyor ve bunlar normal insan frekanslarının kat kat üstünü algılayabiliyorlar. Bu grup tabiri caizse, kendilerini olağandışı frekanslara adapte edebiliyor ve bunu yaparken kendilerine doğuştan verilen yetileri kullanıyorlar.

Bu medyumlardan bazıları görünmeyen varlıkları sadece duyabilirken, kimileri onları hem görebilir hem onlarla iletişime geçebilir ve bir grupta üçüncü gözlerini (zihin gözü) kullanarak onlardan görüntüler veya ileriye dönük iletiler alabilirler.

Medyumluk yetilerinizi test etmek için;

  • İlk olarak kendinize içinde veya üzerinde, zamanında yüzlerce, binlerce kişinin bir şekilde hayatlarının kesiştiği, mekanlar bulun. Bu mekanın biraz ürkütücü olması işinize gelebilir. Örneğin bir mezarlık, çok eski, harabe bir otel veya perili olduğuna inanılan bir ev işinizi görebilir.
  • Sonrasında sessiz ve sakin olabileceğiniz bir alan bulun ve burada zaten doğduğunuz andan itibaren sizinle olan altıncı hissinizi kontrol etmeye gayret edin. Kafanızdan bütün düşünceleri bir an önce atmaya çalışın. Medyumluk deneyiminizde ihtiyacınız olan tertemiz bir zihin ve oldukça açık algılardır. Meditasyon durumundaki zihniniz, farklı frekanslara geçiş şansı demektir.
  • Bundan sonra yapmanız gereken sessiz sakin bir şekilde bulunduğunuz o noktada kendi kendinize pozitif bir varlığın kendini size tanıtmasını dilemek ve rahatlamak, bu arada bekleyin ve sabırlı olun. 
  • Eğer aşamaları eksiksiz tamamladıysanız ve meditasyon evresinde başarılı iseniz, iletişim kurmak istediğiniz varlık bir şekilde size görünecektir veya seslenecektir. Bu aşamada öyle ciddi diyaloglar içinde olacağınızı falan zannetmeyin. Belki bir iki kelime, belki de anlamsız fısıldamalar duymanız daha olasıdır.
Bu tip bir becerinin ortaya çıkması bana sorarsanız oldukça ürkütücü bir seyahatin anahtarı olacaktır. Unutmayın bu beceriler bir şekilde geliştirilebilir ve bir defa kontrol sağlandığında siz artık başka biri olursunuz, demek istediğim artık yalnız olmayacaksınız.


0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..