Bugün Ne Giysem?

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Monday 3 June 2013 | 11:50

Her bayanın kendisine has bir güzelliği vardır. Bu doğal güzelliğe rağmen hemen hemen her bayan mutlaka vücudunun herhangi bir bölgesinde bir kusur bulur ve olduğundan daha güzel görünmek için çaba harcar. Vücudunuzu iyi tanıyarak ve vücut tipinize uygun kıyafetler seçerek görüntünüzü daha da güzel hale getirebilirsiniz. Peki vücut tipine uygun nasıl giyinilir diye sorarsanız işte vücut tipinize uygun giyinmek için size birkaç öneri :



Balık etli vücuda sahip olanlar için giyinme önerileri :

İki parçalı giysiler giyinmek sizin için avantajlı olacaktır. Pantolon seçiminizi kumaş ve bol paçalı olanlardan yana kullanmalısınız. Kalçası dar aşağı doğru bollaşarak inen denimler de vücut tipinize uygun seçimler arasında yer alır. Bununla birlikte üst grubunda çok dar bluzlar seçmemek yararınıza olacaktır. Elbise seçiminde ise boyuna çizgili elbiseler seçmek daha ince görünmenizi sağlayacaktır.

Armut Biçiminde Vücut Şekline sahip olanlar nasıl giyinmeli :

Üst kısmınız ince, kalça ve bacaklarınız kalın ise armut tipi vücut şekline sahipsiniz demektir. Bu tip bir vücut şekline sahipseniz, kalça kısmını altı kabarık bir etek yardımı ile kapatarak dikkati vücudunuzun ince bölgeleri olan kol ve bel kısmına çekmelisiniz. Elbise olarak size en çok yakışacak olan model A kesimi elbiseler olacaktır. Elbise ve etek seçiminde göbek kısmı robalı aşağı doğru kabarık inen modeller sizin için kurtarıcı modeller arasındadır.


Kare biçiminde vücut şekline sahip olanlar nasıl giyinmeli :

Bel kalınlığınız, omuzlarınız ve kalça ölçünüzle aynı ölçüde ise kare vücut yapısına sahipsiniz demektir. Eğer bu şekilde dümdüz bir vücut yapısına sahipseniz asimetrik kesimli elbiseler, dar bluzlar ve bel oyuğunuza oturacak pantolonlardan oluşacak kombinleri kullanabilirsiniz.

Kum saati biçiminde vücut şekline sahip olanlar nasıl giyinmeli :

Göğüs ve kalça şekliniz geniş olmasına rağmen, ince bir beliniz varsa vücut şekliniz kum saati vücut şeklidir. Eğer bu şekilde bir vücut şekliniz varsa drapeler dolabınızın ayrılmaz parçası olmalıdır. Renk olarak ise soft ve naturel tonları kullanabilirsiniz. Kıyafet seçerken belinizin inceliğinin avantajını kullanmalı ve bel inceliğini öne çıkaran kıyafetler tercih etmelisiniz. İki parça şeklinde giyinmek istediğinizde pantolon ve eteklerinizin üzerine dar bluzlar tercih etmelisiniz.

Minyon tipli iseniz :

Minyon tipli ufak tefek bayanların karşılaşacağı en büyük problem paça boyudur. Üst bölgeniz için kare yakalı kıyafetler tercih etmelisiniz. Gece dışarı çıkarken elbise giymek isterseniz omuzlarınızın açıkta kaldığı straplez modeller sizin için doğru tercih olacaktır.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..