Ana Sayfa » , , , , » Demir Adam 3, serinin en iyisi

Demir Adam 3, serinin en iyisi

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Saturday 11 May 2013 | 09:52


Bana sorarsanız serinin üçüncüsü olan Iron Man 3 (demir adam), kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Bu filmin kendine has bir görsel tarzı ve galiba her yeni filmde daha iyiye doğru giden bir konu bütünlüğü var. Lethal Weapon (cehennem silahı) serisinin de yönetmeni olan  Shane Black, Iron Man serisine baştan sona kendine has bir tarzla yaklaşıyor.

Biraz konudan bahsedelim;

Tony Stark (Demir Adam), çok zeki, fazlasıyla karizmatik ve inanılmaz zengin bir sanayici olmasının yanında, çok ciddi bir araç koleksiyonu olan, farklı şeylere imza atan bir mucittir. Aslında Tony, New York’ta yaptıklarıyla dünyayı çoktan kurtarmış, Malibu’da kendine biraz vakit ayırmaya karar vermiştir. Biraz normal bir hayat sürmek ister ama bu o kadar kolay olmayacaktı. 


Yaptıklarıyla sınır tanımayan, sadist bir düşman, Mandarin, ortalığı yakıp yıkmaya başlar ve o andan itibaren Tony, demir adam karakterine bir adım daha yaklaşır.

Bir Marvel klasiği olan bu filme şu an için imdb tarafından biçilen değer 7,8/10 (yaklaşık 110.000 oy), bu değer son dönem Amerikan filmlerine verilen notlar göz önünde bulundurulduğunda yabana atılmayacak cinsten. 

Filmin fragmanına göz atmak isterseniz;


0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..