2013 Gelinlik Modelleri Nasıl Olacak

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Friday 3 May 2013 | 01:40

Bayanların çoğu yazın gelin olmak ister. Havaların ısınması ile birlikte düğün alanı olarak dışarıda olan alternatiflerin artması, özellikle de kır düğünü seçeneklerinin de listeye eklenmesi, yeşil çimenlerin üstünde beyazlar içinde melekler gibi görünme hayali olan bayanlar için, seçeneklerin başında gelir. 
Düğün tarihiniz belli, yer belli, misafir listesi hazırlanmaya başladı. Peki bu önemli günün başrolünü oynayacak gelin adayının gelinliği nasıl olacak. Bu sene düğün yapacaklara yol göstereceğini düşündüğüm bir yazı daha...


2013 Yılı Gelinlik Modelleri Nasıl Olacak : 

Bu sene sadelik ön planda. Tabiki taşlı modelleri seven ve düğün gecesi ışıltısı ile herkesi büyülemek isteyen gelin adaylarına göre modeller de mevcut. Her zaman kullanılan ve bayanların saflığını öne çıkaran danteller ise olmazsa olmazlardan biri. Saflığın ön plana çıktığı fakat ışıltının asla kaybedilmediği bir gelinlik istiyorsanız 2013 gelinlik modellerinde dantellerin üzerine işlenen taşlı modellere bakmadan geçmeyin diye öneririm.

Dantel ve taşlar yanında bu sene gelinlikler de kullanılacak diğer bir detay ise tüyler olacak. Süsleme amaçlı gelinliklere konulacak olan tüyler ufak detaylarda bulunacak ve bu yazın gelinliklerine çok şık görüntüler katacak.

Gelinlikler ile birlikte çok güzel bir kombinasyon oluşturan eldivenlere bu seneki gelinlerimizde de çok sık rastlayacağız. Ama dikkatli olun, bu seneki eldivenler dirseklere uzanmıyor, el bileğinde biten eldivenler 2013 gelinlik aksesuarının modası.

deniz kızı modeli vücut hatlarına güvenenler için
Model olarak nasıl bir şekil tasarladığınız önemli, ama asıl önemli olan vücut şekliniz. Vücut şeklinize uygun bir model seçmediğiniz takdirde muhteşem görüntünüz yerini vasat bir görüntüye bırakabilir. Prensesler gibi olan kabarık modellerin yanında bu sene deniz kızı modeli gelinliklerde çok moda. Eğer vücudunuz müsait ise deniz kızı gelinlik modellerine de bir göz atın derim.

Seçtiğiniz model ve detaylar nasıl olursa olsun, unutmayın ki o gecenin en güzel bayanı siz olacaksınız. Ve gelinlik ile birlikte kullanılacak en güzel ve size en yakışacak aksesuar olan gülümsemeniz yüzünüzden hiç eksik olmasın.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..