Ana Sayfa » , , , » Fieldrunners 2, iOS ve Android için piyasada

Fieldrunners 2, iOS ve Android için piyasada

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 25 April 2013 | 04:21

Kule savunma oyunlarını seviyorsanız, internete her girdiğinizde yolunuz bir defa bile olsa oyun sitelerinden geçiyorsa ve tercihiniz kale savunma oyunları ise, size çok güzel bir haberim var. Fieldrunners 2,  iOS ve Android işlemcili cihazlara sahip olanlar için 2.99 dolar gibi uygun bir fiyata piyasada. Şu an için Google Play Store'dan (mağaza) oyunu temin edebilirsiniz.

Alın size oyundan bir sahne


Yeni oyunda kesinlikle yapay zeka biraz daha üst seviyelere çıkarılmış, olağanüstü eğlenceli bölümler var, farklı oyun seçenekleri sunuluyor ve hepsinden ötesi oyun aşırı bağımlılık yapıyor ve bu yönüyle satın aldığınıza kesinlikle değecektir. Yine akın akın gelen düşmanlar ve birinci göreviniz onları ulaşmak istedikleri hedeften uzak tutmak. Bu oyunda her bölüm için maksimum 6 savunma ünitesi kullanabiliyorsunuz, toplamda ise 20 adet savunma kulesi kullanabileceksiniz, bunun yanında oyun sırasında savunma amaçlı kullanabileceğiniz dondurucular, mayınlar ve bunun gibi başka alet edevat mevcut.

Yani kısacası bu oyun, iphone ve diğer cihazlar için yaratılmış kule savunma oyunları içinde en iyisi.


Unutmadan, oyunu ayrıca App Store'dan da 5,49 tl gibi, yine bana sorarsanız çok uygun bir fiyata indirebilirsiniz.

Oyunu destekleyen cihazlar:

iPhone4S, iPad 3G, iPad WiFi, iPhone 4, iPad Third Gen 4G, iPad 2 WiFI, iPhone 3GS, iPhone 5, iPad Fourth Gen 4G, iPad Mini, iPad Fourth Gen, iPod Touch (4. Gen.), iPod Touch FifthGen, iPad Mini 4G, iPad 2 3G, iPad Third Gen, iPod Touch (3. Gen.)

Boyut: 45.35 MB


0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..