Hititya Madalyonun Sırrı

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Saturday 9 March 2013 | 07:27


Bir Türk-Alman ortak yapımı olan Hititya Madalyonun Sırrı, fantastik bir çocuk filmi. Çocuk filmi dediğime bakmayın, her yaştan izleyiciye hitap edebilecek bir film Hititya.




Türk sinemasına elimizden gelen desteği vermemiz gerektiğini düşündüğümden bu filme gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Filmde çok tatlı ve araştırmacı üç kardeş ve arkeolog bilim adamı babaları normal bir portre çizerken, özel güçlere sahip anne hikayeye mistik, doğaüstü bir hava katmıştır. Üç kardeş el ele verir ve yaptıkları bir keşif sonrası paralel bir evrende Hititya medeniyetini bulurlar ve hikaye başlar……Klasik iyi kötü karşılaşması.

Filmin devamını sinema salonlarında izlemenizi öneririm ve lütfen unutmayın, Korsana Hayır, emeğe saygı, Türk sinemasını daha ileriye taşıyacak olanlar izleyicilerdir…….

Not:  Kurtlar vadisinden tanıdığımız Memati (Gürkan Uygun) ve Öyle Bir geçer zamanki dizisinden Osman da bu filmde unutmayın.

Film Nevşehir'e bağlı Göreme ve Ürgüp bölgelerinde çekilmiştir, filmi izlerken nefes kesici doğaya, güzelliklere, özellikle de ihtişamlı peri bacalarına hayran olacağınıza eminim, detayları gözden kaçırmayın.....



0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..