Ana Sayfa » , , , , , , » Çiftlik oyunlarına devam, iPhone'dan "Hayday"

Çiftlik oyunlarına devam, iPhone'dan "Hayday"

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Sunday 24 March 2013 | 14:50

Bana sorarsanız oyun oynamanın yaşı yoktur, mesela ben ps3 oyun konsolumun önünde saatlerce vakit geçirebilirim ve inanın bana çoğu kez zamanın nasıl geçtiğini bile anlamam, zaten oyunların amacı da bu değil midir? Sizleri gerçeklikten biraz olsun uzaklaştırmak ve keyifli dakikalar geçirmenize olanak sağlamak. Bazen bir bakarsınız elinizdeki kahve fincanı olduğu gibi duruyor, yemek ocağın üzerinde kaynıyor, akşam olmuş ders mers yalan.......



Aslına bakarsanız yapılan araştırmalara göre insanlar internet üzerinde oynanan, çoğu ücretsiz online oyunlarla, onlarca para verip aldıkları oyunlara nazaran daha fazla vakit geçiriyorlar. Google arama motoruna oyun siteleri yazdığınızda size onlarca seçenek çıkacaktır ki dikkat edin bazı oyunlar işten kovulma nedeniniz olabilir? Yurtdışında onlarca kişinin bu nedenden işlerinde uzaklaştırıldığını, eşlerinden ayrıldıklarını unutmayın.


Uzun lafın kısası bu yazımda sizlerle “Hayday” adlı oyun hakkında birkaç bir şey yazmak istiyorum. Çiftlik oyunlarını bilirsiniz, facebook'ta ve diğer ortamlarda hayranı çok olur bu tip oyunların, "Farmville" desem kafanızda bu tip oyunlar daha bir netleşir sanırım. İşte Hayday iphone’larınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir oyun.

Oyunun grafikleri, eldeki cihazların birer playstation ve xbox oyun konsolu olmadığını göz önüne alırsak gayet başarılı, online olarak diğer arkadaşlarınızla oyun oynamayı seviyorsanız, bu oyunda bu seçenek mevcut. Oyun size sürekli geri bildirim gönderiyor ve bunun için her daim online olmalıyım derdine son. Demek istediğim ekin biçin ve hasat zamanı size gelen bildiri sonrası dönün oyuna ve hasat yapın.




Oyunu appstore’dan (iphone'larınız için güncellemelere, uygulamalara, oyunlara ve diğer bir çok şeye erişebileceğiniz bir online pazar yeri düşünün) ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yazının sonundaki tanıtım videosuna bir göz atın derim.




0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..