Ana Sayfa » , , , , , , » Google Hottrends ve Hit Artışı

Google Hottrends ve Hit Artışı

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 7 February 2013 | 14:22


Arkadaşlar blogunuzda ya da sahibi olduğunuz herhangi bir wordpress tabanlı sitede hit artışı deneyimlemek isteyen arkadaşlara hızlı bir tavsiyem olacak. Aslında bu önerim konu sıkıntısı çeken onlarca blog yazarının da işine yarayacaktır. Bence onlarca para verip suni yollardan link satın alıp, paketler satın alıp, evde kös kös oturup artış duasına çıkmaktansa, öncelikle şu aşağıya yazacağım linke bir tıklayın.

http://www.google.com/trends/explore#geo=TR&date=today%201-m&cmpt=q

Korkmayın bu link sizi istemediğiniz hiç bir yere yönlendirmeyecek. Bu link aslında bir çoğunuzun çok iyi bildiği, bir kısmınızın ise haberi bile olmadığı google hottrends'in anahtarı. Bu site vesilesi ile kim hangi anahtar kelimeleri kullanarak neler arıyor görebilirsiniz ve buna göre bir strateji izleyebilirsiniz. Şu andan itibaren bu siteye sürekli göz atın ve seçtiğiniz popüler aramalardan en az 300 kelimelik yazılar, makaleler veya her ne isterseniz yazın ve yayınlayın. İnanın bana bu şekilde özgün yazılar yazıp bunu sürekli hale getirirseniz hit almanız kaçınılmazdır.

Bunun yanında ingilizce site sahibi arkadaşlara da bir tavsiyem var, aşağıdaki link tam sizin için. Yine google hottrends fakat bu sefer tamamiyle Amerikan halkının eğilimlerini gösteren anahtar kelimeler. İnanın ingilizce bir haber sitesine sahipseniz bu siteden çok fayda görecekseniz. 

http://www.google.com/trends/hottrends 

Bunun yanında küçük bir önerim daha var, dönem dönem farklı sitelere (konularınızın uyuşmasına dikkat edin, demek istediğim yemek siteniz varsa sürekli teknoloji sitelerine yönelmeyin) yorumlar yazın. Yazdığınız yorumlar içten olsun, saçma sapan, anı kurtarmak için yorumlar yapmayın, emeğe saygı açısından bir kere dahi olsun yazıyı okuyun. Zaten aksini yapanların çoğu zaman yorumları onaylanmaz. Tabi adminler uyumuyor veya yorumlar belli bir amaç için gelişigüzel toplanmıyorsa. Tabi bu yorumlara web sitenizin adresini dahil edin ki bu sayede link akışı sağlayabilin. Bu arada dofollow ve nofollow link olayına özen gösterin. Unutmayın google amcanız dofollow linklere bayılır. Biraz araştırma yaparsanız aslında piyasada dofollow link veren sitelerin listelerine ulaşabilirsiniz. Adreslerin bir çoğu kırık adresler olsa da buna değer. Kısaca dofollow, nofollow nedir bahsedeyim;

Şu şekilde bir link verdiğiniz düşünün, site Bu durumda siz google’a şu iletiyi veriyorsunuz, benim link verdiğim site kardeşimdir, pagerankim pagerankidir. Demek istediğim genel iyi halim onuda etkilesin. Ama şu şekilde bi link ise; site Şu anlama gelir, herhangi bir siteye verdiğim linkin benimle hiç bir alakası yoktur, ben bu siteyi tanımıyorum, pagerank benimdir, benim olacak. İşin esprisi bir yana mümkün olduğunca dofollow peşinden koşun.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..