Dr. Kamil Furtun Cinayeti

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Wednesday 3 June 2015 | 07:47

Geçtiğimiz günlerde silahlı bir saldırı sonucunda hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun’a bir insan olarak, bir Samsun’lu olarak Allah’tan rahmet dilerim. Bu günlerde şiddet her yerde, otobüs duraklarında, hastane koridorlarında, okul binalarında ve aklınızın alamayacağı daha onlarca yerde. Haince saldırıya uğrayanlar, öldürülenler ise meslekleri ne olursa olsun birer “İnsan”. Şiddetin tepe noktasına ulaştığı bu günlerde biraz daha anlayışa ve sağduyuya ihtiyacımız var gibi.

Bu arada Doktor Kamil Furtun’un katili hakkında bazı iddialar var, birincisi bu şahıs bir dönem bir memurun burnunu kırmış, ve psikiyatrik ilaçları hastaneden bir şekilde tedarik edip dışarıya satıyormuş. Ve yine bir iddiaya göre şahıs, hastanedeki görevine bir siyasetçi aracılığıyla gelmiş, bir ara hastane kantinini almaya çalışmış ama buna izin çıkmamış, son olarak da kimilerine göre hastane sınırları içerisinde silahla geziyormuş. Ha unutmadan bir gazetede okumuştum, galiba bir yakını bundan önce hastanede, Kamil Furtun tarafından tedavi görmüş ve hayatını kaybetmiş. Şimdi bütün bu iddialar ele alındığında tek bir şey söylemek istiyorum, eğer bu adam gerçekten silahla ortalıkta dolaşıyorsa, şiddete eğilimli bir dönem geçirmiş, birilerini darp etmiş ve buna rağmen hastanede çalışmaya devam ettiyse, sizce bu cinayette başkalarının da parmağı yok mu?

dr. kamil furtun cinayeti
O kimilerine göre Karadenizliler için, Samsunlular için büyük bir şanstı. 
Hastane odasında silahlı bir saldırı sonucunda hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun'un ölümünün ardından ve yaşadığı dönemde, hastaları tarafından yapılan bazı yorumlar;
  • Karadenizliler için büyük bir şans. Alanında üretken, fedakar, cesur. Bu yönleriyle yaptıkları ortada. Takdire değer. Makam olarak çok daha iyi yerleri hak eden bir insan. Hastalarının gözünde en güzel yerde duruyor. Allah ondan razı olsun. 
  • Allah razı olsun hocam, sayenizde sağlığıma kavuştum. Göğüs kafesimdeki kalbime baskı yapan kemikleri estetik ameliyatla düzeltiniz. 
  • Karadeniz bölgesine böyle bir doktorun gelmesi büyük bir şans. Fakir zengin ayırt etmeksizin herkesin derdine derman oluyor. Allah ne muradı varsa versin. Şahsım adına kendisine teşekkürü borç biliyorum. Saygılar... 
  • Allah sizden razı olsun hocam. Kanser deyince dünyam yıkılmıştı ancak önce Allah sonra siz bana bir hayat daha verdiniz. 
  • Büyük bir şans tüm Karadeniz için sizin Samsun da bulunmanız. 10 numara cerrah.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..