Ana Sayfa » , , , » Kırmadan Dökmeden Su Kaçağı Bulma

Kırmadan Dökmeden Su Kaçağı Bulma

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Sunday 27 April 2014 | 06:28

Su kaçağı olan yapılarda fayans aralarından veya duvardan su yüzeye çıkar yer çekimi etkisi ile eğer apartman dairesinde oturuyorsanız alt komşuya inmektedir. Eskiden evde su kaçağı bulma zor ve meziyetli bir işti, bazen komple dairenin kırıldığı zamanları da gördük ama artık bir sızıntı için komple kırım dökme yapmak tarih oldu çünkü su kaçağı tespit cihazları var.

İstanbul Su Kaçağı Bulma olarak yapılarda meydana gelen gizli sızıntıların yerini özel termal kamera sistemleri ile görüntü alarak buluyoruz. İnternet kullanımı yaygınlaştıkça potansiyel müşteri sayımızda arttı kullanıcılar su kaçakları nasıl bulunur hakkında bilgi toplarken firmamızın ilanlarını görerek servis talebinde bulunuyorlar. Zaten firmamızda tam bu soru noktasında cihazları keşfetmiştir su kaçağı dairelerde çoğunlukla yaşanan tesisat arızalarıdır. Bu cihazlar olmadan önce bizde araştırma yaptık su kaçağı nasıl bulunur ? Avrupa'da kullanılan bu teknolojiden haberdar olduk ve temin ettik ancak kullanımı epey zor olan cihazlar hakkında eğitimde aldık nihayetinde İstanbul geneli servis veren büyük bir firma olduk.

Kırmadan Su Kaçağı Tespit Nasıl Edilir ?

Akustik yer dinleme cihazı, termal görüntü alma kameraları ve gider içi için üretilmiş kablolu yılan kameralar sayesinde tüm su arızaları bulunabilir ancak bu cihazlardan her hangi birinin eksikliği durumunda tam bir tespitten söz edilemez. Bunun yanında test cihazları (kompresör) veya test pompaları kullanılmaktadır. Test aşamasındaki amaç kapalı devre boruda sızıntı olup olmadığını anlamak için hava ile su basmak böylece eğer bir kaçak oluşumu var ise akustik dinleme ile yer tespiti kolaylaşmaktadır.

İnternet ortamında bazı fiyat farklılıkları göze çarpmaktadır bunun sebebi, kullanılan teknolojik cihazların yetersiz derecede olması veya paravan bir şirket olmasıdır. Kurumsal firmalarla çalışmanızın neticesinde olumlu sonuçlar alarak zaman kayıpları ve arıza tekrarlarını önlemiş olursunuz. Sektörün verdiği rehavetle bir çok kişi kendi siteleri kurup veya kurdurup servis vermeye çalışmaktadır iş bilgisi ve nitelikli cihaz kullanımı olmayan bu şahıslar faturasız iş yapar bu sizin zararınıza olmaktadır çünkü fatura alımı yaparsanız arıza tekrarı durumunda elinizde garanti belgesi olur.

Neden İstanbul Su Kaçağı Bulma ? 

Tesisat kaçakları bulmak adına tüm tesisat teknolojisini kullanıyoruz. Yapılan tespit ve onarımlara bir yıl boyunca garanti veriyoruz bu garanti lafta kalmayıp fatura düzenliyoruz. Avrupa ve Anadolu Yakasında Merkez ofislerimiz servis araçlarımız bulunmaktadır. Aynı gün servis garantisi ile toplam 7 servis aracı ile genel hizmet vermekteyiz. Hızlı servis için bir çok noktada servis oluşturduk verilen servis saatlerine sadık kalarak hizmet veriyoruz. Bize ulaşın ; Avrupa Yakası (212 544 36 75 ) Anadolu Yakası (216) 612 55 90 nolu telefon numaralarından servisler hakkında geniş bilgiye sahip olabilir randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Kaynak : http://www.istanbulsukacagibulma.com


0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..