Ana Sayfa » , , , , , » Doğal yollarla meme büyütme-küçültme ve Meme estetiği

Doğal yollarla meme büyütme-küçültme ve Meme estetiği

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Wednesday 30 October 2013 | 12:29

Kadınların dış görünüşe ne kadar önem verdiğini görüyoruz. Dış görünümlerinde herhangi bir sorun olduğu takdirde çözüm bulmak için birçok yol izlerler. En son çare estetik ameliyatlarıdır. Estetik ameliyatı yaptırarak vücutlarındaki herhangi bir sorunu yok edebilirler. Günümüzde estetik ameliyatları en çok göğüs bölgesine yapılmaktadır. Kadınlar göğüslerinin istedikleri ölçülerde olmasını isterler. Bu istekleri öncelikle doğal meme büyütme veya doğal meme küçültme yöntemleriyle denerler. Ancak sonuç alınamadığı takdirde meme estetiklerinden birisine maruz kalırlar. Meme estetik ameliyatları hastanın şikayetine göre belirlenmektedir. Öncelikle hasta memesinin büyümesini mi, küçülmesini mi, dikleşmesini mi veya boyutuyla hiçbir alakası olmayan şekil bozukluklarının mı giderilmesini istiyor bunların öğrenilmesi gerekmektedir. Daha sonra hastanın istediği göğüs ölçüleri öğrenilir. İstekler tam olarak anlaşılmalıdır. Çünkü doktor, yapacağı testlerle bu isteklerin mümkün olup olmadığını kontrol eder. Testler sonucunda hasta meme estetiğine uygun görülürse yapılabilecek ölçü ve meme estetiği fiyatları hakkında görüşmeler yapılmaktadır.

Meme estetiği ameliyatıyla kadınlar fizik görüntüsüne uygun ölçülerde göğüslere sahip olmanın hayalini kurarlar. Böylece daha güzel görünümle psikolojileri düzelmiş olur ve kendilerini daha mutlu hissederler. Estetik ameliyatlarının psikolojiye olumlu olarak tamamen etkisinin olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kimi hastalar memelerinin boyutundan çok şekil bozukluğundan şikayetçi olabilmektedir. Mesela memelerinin değişik sebeplerden dolayı sarktığını düşünen hastalara meme dikleştirme ameliyatı uygulanmaktadır. Bu ameliyatta herhangi bir boyut değiştirilmesi yapılmaz. Sadece memenin sarkması giderilir ve daha dik bir konuma getirilir. Böylece hasta pek etkilenmeden dik göğüslere sahip olur. Bunun gibi birçok şekil bozuklukları olabilmektedir. Buna örnek olarak meme ucunu verebiliriz.

Bazı hastalar meme ucunun renk tonunun çok koyu olduğunu veya boyutunun çok büyük olduğunu söylerler. Bu gibi durumlarda ise meme ucu estetiğiyle sorun çözülmektedir. Herhangi bir plastik cerraha göğsünüzle ilgili bir problemle gittikten sonra çözümsüz dönmeniz olanaksıza yakındır. Eğer estetik ameliyatı yaptırmaya kesin olarak karar verdiyseniz, tecrübeli bir plastik cerrah bulup tüm isteklerinizi rahatça dile getirmeniz gerekiyor. Meme estetiğinin bu kadar ilgi görmesinin sebebi çok fazladır. İlk olarak dış görünüş diyebiliriz.

Göğüsler en öne çıkıntılı bölgedir. Bu yüzden herhangi bir bozukluk durumunda hemen dikkat çekerler. Bu da kadınların psikolojisini olumsuz etkilemektedir. Şekil bozukluğunun dışında, sağlıksal sorunlar da ortaya çıkarmaktadır. Bu sorunların önüne geçebilmek için bazen estetik şart olur. Hem sağlık hem de estetiği düşünen hastalar da vardır. Ancak günümüzde estetik ameliyatı yaptıranların çoğunun genç yaşta olduğu ve tamamen estetik açıdan yaptırdığını görmekteyiz. Estetik ameliyatları sağlıklıdır. Yapılan yöntemler tamamen kişiyi mutlu edecek sonuçlar vermektedir.

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..