Mezarına Tüküreceğim 2 (2013)

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 12 September 2013 | 02:56

“Mezarına Tüküreceğim 2 (2013)”, bana sorarsanız orta sınıf bir devam filmi. Filmin çekildiği yer hariç, serinin ilk filmiyle kıyaslandığında filmin konusunda öyle çok ciddi bir değişiklik yok. Yine ortada güzel bir kız ve ona çok kötü şeyler yapan bir grup insan ve sonrasında baskın olan intikam hissi. Kız bir anda kendine gelir ve ona kötülük eden herkese, korkunç işkenceler yapar ve kabaran intikam duygusunu törpüler. Aslında bu film yarattığı gerilim hissini bir önceki filme borçlu. Bir önceki filmi izlemiş olan biri, bu filmde olacaklar ile ilgili daha ilk dakikalardan tahminlerde bulunabiliyor ve bu da konuda çok ciddi bir açık yaratıyor.

1978 yılında ilki çekilen ve sonrasında 2010 yılında tekrar çekilen bu filmde aslına bakarsanız en rahatsız edici şey, vahşet olgusunun sınırlarının, fazlasıyla ve oldukça açık bir şekilde bizlere servis edilmesi. Bu durum korku filmi hastalarına bile çok hoş gelmeyecek gibi. Oyunculukla ilgili söylenebilecek çok bir şey yok aslında, kesip biçmeyi bilen herkes bu film de yer alabilir, öyle çok ciddi Oscarlık bir performans aramayın. Ama beni en çok sevindiren, ünlü İngiliz dizisi "Doc Martin"de de rol alan Joe Absolom'un tekrar ekranlarda boy göstermesi oldu.

Neyse, uzun lafın kısası eğer filmin ilkini izlemediyseniz bu film size bir miktar keyif verebilir ama eğer 2010 yılında vizyona giren ilk filmi, hatta ve hatta 1978'de çekilen orjinal filmi izlediyseniz, bu filmden beklentilerinizi minimum seviyeye indirin.

Mezarına Tüküreceğim 2 (I Spit On Your Grave 2) Detaylar

Tür: Korku / Gerilim
Süre: 106 dakika
IMDb: 5,6/10
YönetmenSteven R. Monroe
Oyuncular:  Jemma DallenderJoe AbsolomYavor Baharov

FRAGMAN; 

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..