Ana Sayfa » , , , » Ücretsiz antivirüs yazılımlarına bir yenisi eklendi

Ücretsiz antivirüs yazılımlarına bir yenisi eklendi

Yazar http://bilginti.blogspot.com/ on Thursday 7 March 2013 | 12:55


Ücretsiz antivirüs yazılımlarına bir yenisi daha eklendi, Baidu Antivirüs 2013. Bir çoğunuza "Baidu" isminin yabancı gelmeyeceğinden eminim. Çin hükümetinin google’ı yasaklamasının ardından 1999 yılında kurulan, Çin’in ve dünyanın en iyi arama motorlarından biri desem mutlaka kafanızda daha iyi şekillenecektir.






Neyse, bu arama motorunun şu andan itibaren kendine ait bir virüs programı var. Dili ingilizce olan bu yazılım, aslına bakarsanız diğer bedava virüs programları ile bir çok ortak özellik taşıyor. Şimdi sizlere program şöyle güzel böyle güzel demek istemiyorum çünkü işin açıkçası piyasada çok fazla bilgi mevcut değil ama yetkililerden alınan bilgiye göre program tamamıyla ücretsiz olacak ve farklı özelliklere ek ücretler talep edilmeyecek, bunun yanında yazılım, sisteminizde sadece 11MB, belleğinizde ise 10MB yer kaplayacak ki bu değerler oldukça düşük.


Şu sıra internetten yazılımın beta sürümünü kolaylıkla indirebilirsiniz ama zaten bir virüs programına sahipseniz benden sizlere tavsiye, yazılımın iyice gelişmesini bekleyin, beta sürümüne bilgilerinizi emanet etmeyin......

0 yorum:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Bilginti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..